WordPress tukipalvelu 2017-02-04T05:39:43+00:00

U.K.K / F.A.Q.

Etsi vastauksia kysymyksiisi

Kyllä, tarjoamme tukea kaikkiin palveluihimme liittyen.

Asennamme WordPressin tilauksen yhteydessä käyttöösi. Sinun ei tarvitse siis huolehtia teknisestä osaamisesta, vaan voit keskittyä suoraan sisällön luomiseen.

Kyllä, webhotelli varmuuskopioituu automaattisesti joka yö ja säilyttää viikon ajalta varmuuskopiot, josta voit itse helposti palauttaa tiedot tai pyytää asiakaspalvelua hoitamaan asian puolestasi.

Et, WordPress on maailman yleisin julkaisujärjestelmä ja voit koska vain siirtää sivustosi toiselle palveluntarjoajalle. Mikäli sinulla on vuosittainen laskutus, tällöin sopimus päättyy laskutusjakson päättyessä. Kuukausittaisen laskutuksen voi päättää milloin vain.

Hinnastomme on selkeässä muodossa täällä. Maksat vain niistä palveluista, joita valitset käyttää.

Ilman muuta! Autamme mielellämme ILMAISEKSI sivustosi siirrossa webhotelliimme. Hoidamme kaiken teknisen puolen, jolloin Sinulla ei tarvitse huolehtia lainkaan siirrosta.

Kyllä, olemme virallinen .FI-verkkotunnusvälittäjä ja voit helposti tilata FI-verkkotunnuksen verkkokaupastamme. Mikäli haluat muita verkkotunnuspäätteitä, kuten .COM, .NET, .EU, yms. voit tilata ne asiakaspalvelustamme.

Tilatessasi webhotellin voit valita haluatko valinnaisen G Suite-toimistotyökalupalvelun, joka takaa roskapostittoman & luotettavan sähköpostin.

Perinteisiä itse ylläpidettyjä sähköposteja emme tarjoa ja syy tähän on yksinkertainen: Mikäli yksikin sähköpostipalvelimella oleva henkilö merkitään roskapostin lähettäjäksi, tällöin myös kaikki muutkin samalla palvelimella olevat merkitään roskapostittajiksi. Haluamme välttää tämän tilanteen, joten tarjoamme vanhanaikaisen sähköpostin sijaan yrityskäyttöön tarkoitetun modernin & luotettavan G Suite-sähköpostipalvelun.

Niin monta sivustolla kävijää kuin haluat. CloudFlaren optimointiteknologian ansiosta voimme tarjota jokaiselle vierailijalla nopeimman mahdollisen kokemuksen ja säästää palvelimemme resursseja hyödyntäen CloudFlaren edistynyttä välimuistiteknologiaa.

Nopeasti. Teknologiat joita käytämme, ovat nopeuteen optimoituja ja voit varmistua nopeista latausajoista ja erinomaisesta suorituskyvystä suurienkin liikennepiikkien aikaan.

Helpoin keino on sivuston oikeassa alalaidassa näkyvällä chatilla. Mikäli emme ole paikalla, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected], sekä puhelimitse (09) 2316 5541

Webhotelli tarkoittaa verkkosivuston säilytystilaa. Jokainen verkkosivusto tarvitsee webhotellin, jotta verkkosivustoa voidaan katsella internetissä

G Suite on markkinoiden tehokkain, toimivin, luotetuin ja varmin sähköpostipalvelu, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut yrityksen sisäiseen viestintään pikaviestejä ja videopuheluja myöten. 30Gb Drive for Business tallennustilaa mahdollistaa kaikkien yritysdokumenttien säilyttämisen varmistetussa ympäristössä ja monipuoliset ryhmätyökalut, jolloin monta käyttäjää voi muokata tiedostoja samaan aikaan omilta tietokoneiltaan tai mobiililaitteiltaan.

CloudFlare on CloudFlare Inc.in tarjoama palvelu, jota tarjoamme kaikille asiakkaillemme ilmaiseksi. CloudFlare tarjoaa paremman suorituskyvyn, turvallisuuden ja saatuvuuden kaikille verkkosivustoillemme. CloudFlare jakaa sivustosi sisältöä 100 datakeskuksesta ympäri maailmaa, mahdollistaen erittäin nopean yhteyden asiakkaasi ja verkkosivustosi välillä. CloudFlaren lähin datakeskus sijaitsee Helsingissä. Keskimäärin verkkosivustot, jotka käyttävät CloudFlarea latautuvat kaksi kertaa nopeammin ja käyttää 65% vähemmän palvelinresursseja.

Railgun on WAN-optimisointiteknologia, jota CloudFlare tarjoaa meille. CloudFlaren Railgun teknologia huomattavasti nopeuttaa kaikkien dynaamisten sivujen, kuten blogien latausnopeutta. Ilman Railgunia CloudFlare voi säilyttää välimuistissaan vain 65% verkkosivuston sisällöstä, mutta käyttämällä Railgunia, myös muuttuvat sisällöt voidaan jakaa erittäin nopeasti välimuistista.

Verkkosivustot, jotka käyttävät Railgunia, saavat jopa 143% nopeamman latausajan ja jopa 90% alemman Time To First Byte (TTFB) vastauksen.

Railgun avaa turvallisen, tunneloidun yhteyden CloudFlaren verkoston ja Joonas Vanhatapion palvelinten välille. Teknologia, jota Railgun käyttää, on vastaavanlainen kuin videon kompressoinnissa. Verkkosivustot eivät muutu nopeasti, jolloin Railgun voi hyödyntää seuraamalla sivuston sisällön muuttumista ja tarjoamalla sisällön suoraan heidän yli 100 datakeskuksen verkostostaan. Railgunin käyttö vähentää verkkoliikenteen, siirtoajan ja kokonaisen sivuston latausaikoja huomattavasti.

Jokainen verkkosivusto voi hyötyä Railgunista, mutta erityisen hyödyn saavat dynaamiset sivustot, kuten WordPress-sivustot.

Olemme CloudFlaren Optimized Partner, joka mahdollistaa Railgunin helpon käyttöönoton. Jos ostaisit Railgunin suoraan CloudFlarelta, se maksaisi 200$ kuukaudessa, mutta meidän asiakkaanamme voimme tarjota ominaisuuden ilmaiseksi jokaiseen webhotelliin.

Et. Sinulla tulee olla CloudFlaren tunnukset käyttääksesi Railgunia. Ostaessasi webhotellin meiltä, sinulle on luotu automaattisesti CloudFlare-tunnukset.

Ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme ja tarkistamme asian. Mikäli Railgunin todetaan aiheuttavan ongelman, poistamme Railgunin käytöstä ja otamme yhteyttä CloudFlareen ongelman korjaamiseksi.

WordPress on maailman yleisimmin käytetty julkaisujärjestelmä (CMS), jolla voit luoda kotisivusi, blogisi tai verkkokauppasi erittäin helposti. Monipuolinen ja selkeä WordPress-hallintapaneeli mahdollistaa mitä monipuolisempien sivustojen teon ja teemoja on saatavilla tuhansia ilmaisia ja maksullisia. Lisäosien avulla kehität WordPress-sivustostasi täysin omiin tarpeisiisi soveltuvan verkkosivuston.

Tukiartikkelit

Experttimme neuvovat WordPressin käytössä