2017-04-24T18:31:57+00:00

WORDPRESS WEBHOTELLI,
SUUNNATTU YRITYKSILLE

Edistyneimmillä teknologioilla rakennettu WordPress webhotelli on kiireiselle yrittäjälle täydellinen ratkaisu,
sillä hoidamme sivustosi käyttöönoton ja ylläpidon puolestasi.

Mitä WordPress Webhotelliin sisältyy?

WordPress Webhotelli yrityksen tarpeisiin
 • Hoidamme verkkosivuston k√§ytt√∂√∂noton ja teknisen yll√§pidon¬†puolestasi, jolloin sin√§ voit keskitty√§ sivustosi rakentamiseen ja bisneksen kehitt√§miseen.

 • Ilmainen SSL-varmenne suojaa sivustosi liikenteen ja nostaa sivustoasi Googlen hakutuloksissa. Lis√§ksi j√§rjestelm√§ varmuuskopioi sivustosi automaattisesti √∂isin mahdollistaen helpon palautuksen edellisen p√§iv√§n versioon sekunneissa

 • WordPressi√§ varten rakennettu ymp√§rist√∂, jossa sivustosi toimii nopeasti ja turvallisesti.¬†Hoidamme sivustosi¬†Basic-yll√§pidon, johon sis√§ltyy WordPress-tukipalvelu & p√§ivitykset

 • Moderneimmat teknologiat yritt√§j√§yst√§v√§lliseen hintaan (norm. hinta¬†yli 200$ / kuukausi)

 • Luotettava s√§hk√∂postipalvelu, joka mahdollistaa viestien l√§hetyksen verkkosivustolta suoraan vastaanottajan Saapuneet-kansioon. T√§rke√§t ostokuitit & yhteydenotot eiv√§t¬†koskaan tule katoamaan roskapostin sekaan.

 • Maailmanlaajuinen 102 datakeskuksessa sijaitseva sis√§ll√∂njakeluverkosto, joka mahdollistaa sivustosi nopean latautumisen ymp√§ri maailmaa. Oli asiakkaasi Euroopassa, Aasiassa tai Amerikassa, olemme oikea valinta yhteisty√∂kumppaniksesi.

 • Edistyksellinen Railgun-teknologia, jolla sivustosi muuttuva sis√§lt√∂ voidaan my√∂s jakaa sis√§ll√∂njakoverkoston kautta loppuk√§ytt√§j√§lle salamannopeasti

 • Googlen tarjoama palvelininfrastruktuuri supernopealla internet-yhteydell√§ & √§√§rimm√§isen vikasietoiset laitteistot. Sivustosi ei tule koskaan k√§rsim√§√§n laitteistorikosta.

 • Ilmainen maailmanlaajuinen staattisen sis√§ll√∂n v√§limuisti
 • Dynaamisen sis√§ll√∂n √§lyk√§s v√§limuistitus: Cloudflare Railgun (200$/kk ilmaiseksi)
 • PHP7
 • NGINX
 • HTTP/2
 • Google Cloud
 • SSD
 • Verkkoyhteys: 2 Gbps / CPU Core.

Tilaa WordPress Webhotelli nyt hintaan 7,95‚ā¨ / kk (norm. 9,95‚ā¨)

Ota edistyneimmät teknologiat sivustosi käyttöön

‚≠ź¬†He suosittelevat palveluitani¬†‚≠ź

Jani Siivola Reddo Partners Oy luottaa WordPress Webhotelliratkaisuumme
Jani SiivolaToimitusjohtaja, Reddo Partners Oy
‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Joonaksen kanssa on vaivatonta ja tehokasta toimia. Palvelut saa heti käyttöön halutussa laajuudessa ja asiakaspalvelu on tehokasta.
Joonaksen kanssa on mukava kehittää yritystoiminnan sähköistä puolta. Suosittelen!
Vanhatapion WordPress Webhotelli suojaa Ommellista palvelunestohyökkäyksilta
Jesse & Liisa HäkliOmistajat, Ommellinen Oy
‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Olemme tehneet verkkosivumme itse ja pyrkineet tekem√§√§n sivuista kauniit ja mahdollisimman toimivat eri laitteilla k√§ytett√§ess√§. Sivut ovat vaatineet lukuisia tunteja t√∂it√§ ja niiden ansiosta meill√§ molemmilla kasvaa ekat harmaat hiukset ūüėČ!

Meillä on ollut haasteita marraskuisen palvelunestohyökkäyksen jälkeen. Joonas tiesi selvästi, mistä puhuu ja osasi sillä samalla hetkellä auttaa monessa asiassa. Pari viestiä, muutama ahaa-elämys ja annoimme hänelle valtuudet lähteä sivujamme korjaamaan.

Helpotus siitä, että emme ole sivujemme kanssa enää yksin on valtava. Verkkosivut vaativat jatkuvaa työtä ja kehittämistä ja nyt meillä on ihminen, kuka auttaa meitä pysymään aina kehityksen nopeissa askeleissa mukana.

Mihari Pohjola, Raksanalle luottaa WordPress webhotelliimme
Mihari PohjolaYrittäjä, Raksanalle.fi
‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Hain ja mietin mistä saan domainin ja webhotellin kunnes törmäsin Joonakseen, JACKPOT. Suomalaista työtä ja mitkä meriitit, huhhuh, tämä mies osaa työnsä. Asiakaspalvelukin toimii muutaman sekunnin viiveellä, ei voi kyllä muutakuin kehua ja kehua.

Tilaa WordPress Webhotelli nyt hintaan 7,95‚ā¨ / kk (norm. 9,95‚ā¨)

Ota edistyneimmät teknologiat sivustosi käyttöön

Kustomoitu ratkaisu?

Kerro meille mitä tarvitset ja me hoidamme loput

Nimesi
Sähköpostisi
Aihe

Viestisi